Over Lab66 | Lab 66 BV Venray

Over Lab66

No-nonsense
Lab66 is de allround, specialistisch no-nonsense automatiseerder uit Venray.
Wij opereren in en rond limburg-noord en onze dienstverlening kenmerkt zich door gedrevenheid, gedegen advies, resultaatgericht werk en een persoonlijke benadering met korte communicatielijnen. Automatisch rendabel!
Uw klanten, en daarmee uw onderneming, staat alles behalve stil. Uw automatisering moet hierin meebewegen. Dit betekent dat deze ‘gewoonweg’ moet functioneren en het kernproces van uw onderneming dag-in-dag-uit moet ondersteunen tegen acceptabele en voorspelbare kosten.
Lab66, de automatiseerder uit Venray, begrijpt deze problematiek en helpt de ondernemer door samen met keuzes te maken. Zo zoekt Lab66 altijd naar de juiste match en stippelt zij samen met u een pad uit zodat u als ondernemer met uw zaak kunt blijven excelleren in deze juist zo uitdagende tijd. Dit betekent dat u met veel vertrouwen uit kunt gaan van een werkend kernproces binnen uw onderneming. De naam Lab66 is daarin ook duidelijk:

De ondernemer zet zijn kernactiviteit op de eerste plaats. ICT is ondersteunend voor dat bedrijfsproces en komt daarmee op de tweede plaats: Lab66.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht