Back-up en Recovery | Lab 66 BV Venray

Back-up en Recovery

Vrijwel iedere organisatie maakt dagelijks back-ups, maar er zijn er teveel die nooit een herstel test uitvoeren. U maakt toch een back-up om te kunnen herstellen? Waarom test u dan zo weinig uw herstelmogelijkheden? Uw netwerk doet immers niets zonder werkende servers of belangrijke werkstations. Kan uw planner een dag zonder zijn plan software?

Off-site snapshot

Lab66 heeft voor haar beheerklanten de mogelijkheid een snapshot (zgn. fotokopie) van servers (fysiek en virtual) en desktops te maken. Deze worden met een vooraf ingesteld interval (tussen 24 uur en 15 minuten!) naar uw lokale NAS weggeschreven, en tegelijk wordt ook de snapshot bij Lab66 in het datacenter in Harderwijk voorzien van de laatste incrementele data. Zo staat uw data altijd op twee plaatsen; op uw NAS en bij Lab66.

Hersteltest

Op uw verzoek, of volgens de interval in de beheerovereenkomst, start een Lab66 professional uw snapshot op. We kunnen dit op elk apparaat dat voldoende capaciteit heeft, dat hoeft dus niet noodzakelijkerwijs dezelfde merk en type te zijn als uw infrastructuur. Wij hebben altijd een herstel pool beschikbaar voor deze test doeleinden, en uiteraard ook voor inzet  bij calamiteiten.

Calamiteitenplan

Samen met u integreren we het herstel van uw infra in uw calamiteitenplan. Zo weet iedereen wat de te nemen stappen zijn om de vooraf geteste herstelprocedure in gang te zetten.

Resultaat

Uw organisatie heeft niet alleen een back-up, maar een bewezen herstelscenario op de plank liggen in geval van nood.

Is uw organisatie ook toe aan een herstelscenario?

Onze professionals maken graag samen met u een uitgebreide, kosteloze inventarisatie en offerte voor uw herstelplan.

Storagecraft

Naast een disaster recovery omgeving kunnen wij als Storagecraft partner talloze scenario’s succesvol implementeren met behulp van Storagecraft.