ICT STRIPPENKAART | Lab 66 BV Venray

Met onze strippenkaart kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van onze kennis en diensten.
Met de Lab66 strippenkaart koopt u tegen een gereduceerd tarief een vast aantal strippen in. Deze strippen kunt u inzetten voor werkzaamheden die Lab66 op afstand of op locatie voor u uitvoert. Hoe meer strippen (dus eigenlijk tijd in uren) u vooraf inkoopt, hoe hoger uw korting op ons standaard uurtarief is.

ALTIJD INZICHT

U kunt beveiligd op onze website inloggen om een overzicht te krijgen van alle werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Op deze manier krijgt u niet meer na elk telefoontje of een bezoek een factuur, maar verrekenen wij de gespendeerde tijd met het tegoed van uw strippenkaart.

U koopt vooraf een hoeveelheid strippen in;
U kunt naar eigen behoefte gebruikmaken, de strippen verlopen niet;

• U bent verzekerd dat u altijd kunt beschikken over IT professionals;
• 1 beheerstrip is gelijk aan 1 uur ICT ondersteuning (remote of on-site);
• Telefonische ondersteuning door onze servicedesk;
• Voor een “on-site” bezoek wordt reistijd in rekening gebracht.

5 Uur

450

0% korting

10 Uur

850

5% korting

25 Uur

2000

10% korting

EXTRA (GRATIS) STRIPPEN ONTVANGEN

Als onderdeel van onze doorlopende ambassadeursactie kunt u extra strippen verdienen door ons te helpen aan nieuwe klanten. Indien Lab66 door uw hulp een nieuwe klant krijgt, zullen wij uw strippenkaart en die van de nieuwe klant opwaarderen met extra strippen. U ontvangt dus gratis extra tijd die u kunt inzetten bij Lab66. Dit geldt natuurlijk ook indien u een managed services overeenkomst hebt, ADSL of hosted omgeving, etc. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.