Cloud services | Lab 66 BV Venray

Cloud services

Cloud services

Lab66 neemt voor bedrijven de volledige automatisering uit handen, wij leveren, installeren, configureren en beveiligen uw ICT netwerk compleet. Wij beheren netwerken van één werkstation tot complete netwerken. Ook kunnen we het netwerk uitbreiden met oa online backup van uw netwerk.
Er is niets zo vervelend als de computer of het netwerk niet werkt. Met de oplossingen van lab66 kunt u overal werken, op een tablet computer en zelfs op een smartphone.
Met ‘Werken in de cloud’ kunt u overal bij uw bedrijfsdata, e-mail en gedeelde agenda. Dit is in het kort wat er allemaal mogelijk is.
Ook bieden wij backup aan van uw bedrijfsdata bekijk hiervoor onze Backup en recovery pagina.

Bijna elke organisatie maakt dagelijks een backup van zijn ict omgeving. Maar zijn het er genoeg om een herstel test uit te voeren? Laat een van onze experts uw omgeving na kijken zodat u verzekerd bent van een veilige ict omgeving.

ICT strippenkaart, wilt u een van onze icter’s een bepaald aantal uur inkopen dan is dat mogelijk doormiddel van een strippenkaart. Met de deze pakketten kunt u op verschillende services van Lab66 beroep doen.

Wilt u uw gehele office pakket migreren naar office 365? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Bekijk de pagina voor meer info.

Wilt u gebruik maken van een Total care pakket? Dat kan bij lab66! Wij ontzorgen u dan van al uw netwerk en systeem beheer, zorgen dat alles up to date is.

Bekijk hier onze pakketten, wij bieden een 3 tal pakketten waarmee u een aantal van onze services af kan kopen per maand.
Zoals monitoring etc

efficiënt, duidelijk en veilig werken. Dat kan met de oplossingen van lab66. Wij kijken naar uw wensen en behoeften om zo een passend pakket te vinden.