Cloud website & hosting | Lab 66 BV Venray

Website & hosting bundel

Omdat het voeren van een bedrijf al meer dan genoeg werk is, nemen we u graag wat werk uit handen met een speciaal door ons ontwikkeld ‘kant-en-klaar’ website pakket:

Bundelpakket

We bieden onze klanten de meest complete website met het Bundelpakket. Altijd actueel, optimaal gebruikersgemak en goed vindbaar via Google.

Maatwerk

Indien zaken doen via uw website uw core business is, raden wij het af dit te doen met een kant en klaar pakket zoals hierboven omschreven. Wij zijn sterk in confectie, onze partners in maatwerk dat net even wat lekkerder zit. We kunnen u helpen bij de keuze voor een geschikte leverancier. De juiste match zorgt voor een geslaagd resultaat. Wij weten de weg en nemen u graag aan de hand. Neem contact op voor meer informatie.

Lab66 verzorgt de hosting van uw applicatie, webshop of eenvoudigweg uw website op een van onze cloud infrastructuur providers. Daarnaast verzorgen we de hosting van uw domeinnamen. Dit heeft voor u de volgende voordelen;

  • Alle diensten op 1 maandelijkse factuur
  • Betrouwbare hosting
  • Alles onder beheer bij Lab66, geen afhankelijkheid van derden
  • Onze pro’s hebben verstand van DNS en hosting
  • Kleine aanpassingen voeren we ad-hoc uit, in eigen beheer

Vanaf slechts € 60,- (excl. btw) per maand

Met het Bundelpakket heeft u een kant-en-klare website vanaf slechts € 60,- (excl. btw) per maand. Geen eenmalige kosten, geen vaste contracten en iedere maand opzegbaar.

Keuze uit meerdere templates

U kunt kiezen uit diverse templates. Kies het template die het beste bij uw huisstijl en type bedrijf past.

Altijd goed zichtbaar op ieder scherm

Met het Bundelpakket beschikt u over een zogenaamde responsive website. Uw website is dus altijd en overal, op ieder scherm, goed zichtbaar voor uw klanten.

Teksten

U levert ons de teksten aan, deze kunt u ook altijd aanpassen via het gebruiksvriendelijke CMS systeem.